2015. október 06. 22:27 - massageterapia

Nyugati masszázsok

Svéd masszázs / Gyógymasszázs

 

A svéd masszázs a nyugati hagyományokon alapuló masszázsfajta. Ez a kezelés a legismertebb masszázsok közé tartozik. 

Sport masszázs

 

Sport területén alkalmazott frissítő, bemelegítő, lazító, regeneráló masszázs. Bárki igénybe veheti a mozgékonyság növelésére, izmok fellazítására, izomduzzanatok enyhítésére, fájdalomcsillapításra, valamint a sérülések gyógyulása utáni rehabilitációnál, a teljes mozgáskészség visszaállítására. Fokozza a teljesítményt és nyugtatólag hat a sportolóra.

Fiatalító narancs-fahéj masszázs

 

A kezelés során svéd masszázs fogásait használjuk. A narancs és a fahéj együttesen ereje megsokszorozza a méregtelenítést, a salakanyagok kiürítését a szervezetünkből. Rendkívül hatásosan szépíti, megfiatalítja bőrünket.

 

Nyugtató levendula masszázs

 

A svéd masszázs fogásait alkalmazó relaxáló masszázsfajta. Az érintés és a levendula számos gyógyító hatásának kombinációjával könnyítjük a testet, a szellemet és a lelket.

 

Európai talpmasszázs

 

A talpmasszázs olyan tapasztalatokon alapuló tudomány, ami 6000 éves múltra tekint vissza. A lábak és kezek reflexzóna masszázsát, mint az egészségmegőrzés természetes módját már ősidők óta ismerik és használják.
Ezzel a kezeléssel nem csak felfrissülhetünk, hanem az egész szervezetünkre kifejti a gyógyító hatásait.

 

Frissítő arcmasszázs

 

Miért jó az arcmasszázs?

Ha már csak a kényeztetést, kikapcsolódást említeném, akkor az is elég indok lenne folyamatos alkalmazására, de ezen felül számos jótékony hatása van. Segíti, hogy az arcbőr feszessé, a sápadt, fáradt bőr pedig élettelivé, egészségessé váljon. Ugyanakkor hatékonyan alkalmazható a ráncok kisimulására, a vérellátás frissítésére, az arcbőr rugalmasságának megőrzésére. E mellett az arcon lévő akupresszurás pontok kezelésével az egész szervezetre kihatunk.

 

Csontkovácsolás és tartásjavító masszázs

 

A csontkovácsolással az ízületekre, főként a gerincre, csigolyákra fejtünk ki gyógyító hatást. Az ízületi blokkok felszabadulásával (amit a "roppanó" hang kísér) testünk mozgékonyabb lesz, vér ellátása optimalizálódik, a reflex utakon keresztül beindítja az öngyógyító folyamatainkat.

A hatást fokozhatjuk tartásjavító masszázzsal, ami alatt az európai típusú masszázsok fogásait használjuk, kifejezetten a letapadt, görcsös izmok fellazítására. A kezelés után hátunk, gerincünk felszabadul, könnyű lesz.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogymasszor.blog.hu/api/trackback/id/tr247916282
süti beállítások módosítása